Ростислава Павлова

Изпълнителен директор на „Пуратос България”

Тема: "Грижата за служителите като ключов фактор за устойчиво развитие"


Ростислава Павлова е изпълнителен директор на „Пуратос България”.

Професионалният й път в компанията стартира преди 22 години, през които г-жа Павлова заема различни позиции. Стартира в отдел Продажби, където по-късно е назначена за директор.Упоритостта, амбицията и превръщането на работата в лична кауза я отвеждат до върха на управленската структура и съвсем заслужено става изпълнителен директор.

Г-жа Павлова е вицепрезидент на Българо-белгийския бизнес клуб в България.

Завършила е Френската гимназия (в Правец и в София). В гимназията мечтае да следва право или актьорско майсторство, но впоследствие сменя посоката.

Има диплома от УНСС, специалност „Международен туризъм”. През 2005 г.

получава диплома и от City University of Seattle, специалност „Финансов мениджмънт”. Говори френски и английски език. Омъжена, с един син.

 

„Пуратос България” е част от белгийската „Пуратос Груп” – водещ производител на решения за мелничарство, хлебопроизводство, сладкарство и шоколатиерство. През 1953 г. компанията създава първия комплексен подобрител за хляб. Днес всеки трети хляб и всеки пети сладкиш в България се произвеждат с продуктите на „Пуратос”. Компанията е най-големият производител на натурални закваски в света и предлага у нас пълна гама от иновационни продукти – ензими (натурални микроорганизми), адитиви, закваски, покълнали зърна, кълнове, зърна и семена в закваски, смеси за производство на хлебни и сладкарски изделия, маргарини, инстантни кремове, плодови и кремови пълнежи, глазури, шоколад, сметана...Техни партньори са над 70% от големите хлебопроизводители и сладкари, като процентът на занаятчиите и български шоколатиери постоянно расте.

Архив

2017 2016 2015 2014

Контакти

office@businesslady.eu
+359 898 26 06 53
+359 888 01 54 55
+359 886 84 94 52

Последвайте ни